www.idatallhed.se - Angel Wing Heart

Världens bästa Roger och Carina! <3

Inlägget publicerades den 2011-07-20 kl: 22:40:59
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer
Nu är hundvakt fixat inför nästa vecka Onsdag morgon till Torsdag kväll :) för då får jag finfrämmande i allra högsta grad! :) Min mamma ska för första gången komma å se motala. Det blir ju bara en dag men ändå! Hon är i stockholm nu under sin semester nämligen. Fixade hundvakt av två anledningar:

1. Mammas kille är alergisk.
2. Jag kan visa mamma det hon vill utan att behöva tänka på om man får ta med hund eller inte och utan att behöva lämna dom ensam :)

Som vanligt så är det världens bästa Carina och Roger som ställer upp. Gud vilka fina människor! :) Har tyvärr ingen bild på dom så ni får se ansiktet på två fina människor med ett hjärta av guld.. Eller ja, två hjärtan för dom delar ju inte på ett ;) eller de beror väl på hur man ser det med tanke på att dom delat sina liv i 20 år.

Hur som helst... tack Carina och Roger.. ni är helt fantastiska!Vad förvånad Bamse ser ut :) haha .. har ni tänkt på förresten att Bamse har rest sitt ena öra :) Det såg jag redan när han var valp att han nog skulle göra. men han gjorde ju inte de... förens nu för nån månad sen. 1-2 månader sen reste han de på heltid ;) sötnosen min..

Ser så gulligt ut med ett hängande och ett stående.. <3

Älskar ju mina pluttisar och de känns lätt att lämna dom till Carina och Roger.. eller snarare, TRYGGT! Dels för dom är hundvan och dels för att mina hundar skriker i ren förtjusning när dom ser dom. Speciellt Bamse. Tindra piper så fort vi närmar oss och hon vet vart vi ska. hahaha...

Roger och Carina har en stor betydelse för mig. Vuxna förebilder på nära håll när man har sina egna 120 mil bort! Dom två människorna är kärlek <3 Kloka, charmiga, varma, välkommnande, öppna, glada, omhändertagande och omtänksamma!

TUSEN TACK FÖR ATT NI FINNS! VACKRA, UNDERBARA NI!