www.idatallhed.se - Angel Wing Heart

Fejkar orgasm

Inlägget publicerades den 2011-02-01 kl: 11:03:59
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 0 kommentarer
Ett mejl jag fick inatt;
"Hej Ida! Jag och min kille brukar ha sex med varandra rätt ofta och vi har varit ihop i över ett år men jag har aldrig fått en orgasm tillsammans med honom och vill inte att han ska tro att han gör fel och därför brukar jag fejka. Jag känner mig inte så nöjd med det och brukar onanera rätt ofta men då känner mig mig dum och nästan otrogen. nu undrar jag hur jag ska lösa mitt problem :("Svar;
Jag tycker att en öppen kommunikation är väldigt viktig i ett förhållande och det enda sättet för dig att få honom att förstå ditt problem är ju att tala om det för honom. Kanske via honom hur han ska göra :) Om du fortsätter att fejka dina orgasmer så kommer han ju aldrig förstå att ni har ett problem. Nu har de ju redan gått över ett år sedan ni blev tillsammans, men fortfarande så är det inte försent att öppna samtalsämnet lite. Det är inte hemskt att prata om sex och hur man vill ha det :) Visa vad du vill, hur du vill så ska du se att de kommer gå bättre. Varken du eller han mår i slutänden bra av att du fejkar dig genom dina orgamser.

Gällande det med onani så är de absolut INTE som att vara otrogen! Jag kan förstå om du vill onanera och speciellt då du aldrig får orgasm annars, och även om du fick orgasm med din kille så är det väl klart man måste få ta hand om sig själv nångång ;)

Som sagt; Prata med han, visa han och fortsätt du att onanera ;)